Om Oss

Møtebooking

Salgsmuligheter

Om oss

Hvem er vi?

CK Group holder til i Oslo, Norge, og vi driver med møtebooking med et dyktig team som har mange års kompetanse innenfor telemarketing bransjen. Vi har omfattende kunnskaper om ulike markeder som gjør at vi kan løse nesten alle typer oppgaver som finnes i dette feltet.

Vi har god erfaring med å lage de riktige møtene, og vi er som møtebookere 100% dedikerte til jobben vår. Vi setter opp kvalitative møter som kan være nyttig for kunder.

Pris og kvalitet går hånd i hånd.

Kompetanse

Vi har god erfaring med å skape de rette møtene, og som møtebookere er vi 100% dedikerte til jobben vår. Vi setter alltid opp kvalitetssikre møter som kan være relevante for kunder.

Møtebooking

Møtebooking

Møtebooking og oppsøkende- salg er vårt profesjon, for vi ønsker å åpne dører for nye potensielle kunder for din bedrift. CK Group er bedriftens partner med riktig kunnskap, erfaring og et kompetanse rikt personale som er klare til å arrangere de beste møtene for din virksomhet.

Vi arbeider både i de private og offentlige sektorer, og på tvers av alle forskjellige bransjer. CK Group kjenner ingen begrensninger!

Hvordan gjør vi det?

Våre erfarne og dyktige medarbeidere har fått grundig opplæring, og vet veldig godt hva det vil si å arrangere de riktige møtene, uavhengig av bransje, sektor eller formål. Hos CK Group jobber vi ut ifra klare retningslinjer - Det handler aldri om å komme i kontakt med flest mulig, men derimot om å komme i kontakt med de rette personene, for å booke gode og kvalitetssikre møter for din virksomhet. Vi ønsker å gi kunden den perfekte plattformen, slik at de kan oppnå suksess på kortest mulig tid.

Salgsmuligheter

Salgsmuligheter- vi kikker gjerne på deres materiale

Vi prioriterer primært salgsmaterielle til våre kunder. Vi hjelper gjerne med oppfølging og rådgivning for kundens produkt. Forhandlingene om selve salgsmaterialet skjer i samarbeid med våres konsulenter som har erfaring og kunnskap om oppsøkende arbeid. Materialet utarbeides i fellesskap med CK Group som har høy utdanningsbakgrunn innen kommunikasjon og markedsanalyse. Vi har det rette faglige nivået for å gi ditt salgsmateriale nøyaktig vinkel og et skarpt budskap. Vi ser gjerne på ditt materiale og kommer med forslag til forbedringer uten kostnad.

  • Hva har dere av materialet?
  • Hvordan skal det brukes?
  • Hvordan kan det endres i henhold til budskap, målgruppe, tekst og utforming?

Vi ønsker ikke at våre samarbeidspartner har en følelse av at de ikke får full verdi for sine penger. Derfor betaler våre kunder kun for de møtene som er verdt pengene.

Møtebooking og telemarketing har i det siste opplevd mange vanskelige tider med bla. tillitsproblemer. Vi ønsker å gjøre en forskjell ved å gjøre dette opp med internkontroll og fokuserer på å avtale de riktige kvalitetsmøtene.

Vi stiller strenge krav til våre møtebookere og booker ikke bare møter for å bestille møter, men derimot lidenskapelig jobber for at våre kunder skal være fornøyde. På denne måten sikrer vi 100% kundetilfredshet!

  • Våre ansatte får tildelt fast lønn, og motiveres ikke av provisjon. Dette mener vi vil sikre kvaliteten på møtene, som bestilles på et svært høyt nivå.
  • Tilfredshetsgaranti - vi bytter møtet ditt med et smil.