No cure, no pay

Oppstartsmøte

Emnesøkning

No cure, no pay

No cure, no pay koncept

Vi ønsker ikke at våres samarbeidspartner har en følelse av, at de ikke får full verdi for sine penger. Derfor betaler våres kunder kun for de møtene som er verdt pengene.

Møtebooking og telemarketing har i det siste opplevd mange vanskelige tider med bla. troverdighetsproblemer. Vi gjør dette opp med internkontroll og fokusere på, å avtale de riktige kvalitetsmøtene.

Vi setter strenge krav til våres møtebookere og booker ikke bare møter for å bestille møter.

Vi lever og puster for våres kunder. På denne måten sikrer vi 100% kundetilfredshet.

  • Våres ansatte er fastlønnet og motiveres ikke av provisjon. Dette sikrer kvaliteten på møtene som bestilles på høyeste nivå.
  • Tilfredshetsgaranti - Vi bytter møtet ditt med et smil.

Kom igang med møtebooking

Startprosessen

Før arbeidet starter synes vi det er viktig at alle parter hilser på hverandre og forveksler forventninger til forløpet, men viktigst av alt dele sine ideer og kunnskaper. Derfor holder vi et oppstartsmøte der møtebookerne deltar sammen med kunden.

På oppstartsmøtene er det overordnede agenda at møtetbookeren blir informert om kunden. Møtebookeren blir her kjent med produktet eller tjenesten som skal være utgangspunktet for etablering av møte bestillingen.

Vi verdsetter våre møtebooker svært mye og blir oppmerksom på kundens virksomhet og organisasjon, ikke minst den kulturen som eksisterer i deres bedrift. Dette bidrar til å fremstå som troverdig og kompetent i dialoger, som danner grunnlaget for de bookede møtene og at informasjonen fra dialogen vil stemme overens med opplevelsen av møtet booket for kundene.

Målgruppe og emnesøkning

Målgruppe og emnesøkning

Grunnlaget for effektiv utringing er i å bli definert og valgt riktig målgruppe. I samarbeid med kunden gir vi en emneliste, som nøye gjennomgås av begge parter. Dermed blir de riktige temaene valgt. Dette sikrer en prosess der sjansen for at de riktige møtene ordnes. Uten de nødvendige kunnskapene øker risikoen for at ting blir tidskrevende og at det blir arrangerte ukvalifiserte møter. Dette forekommer ikke hos oss!

Kunden vil også få mulighet på vårt første møte å gjøre det klart hvem og hvilken enkeltpersoner, og bedrifter, som ønsker å holde møter med dem.

Hos CK Group har vi de nødvendige verktøyene, og ikke minst den nødvendige kunnskapen, for å definere den riktige målgruppen. Sist, men ikke minst å produsere en komplett liste over potensielle kunder.